Kako prepoznati vrhunsku uslugu kvalitetnog servisera

Saznajte koja je važnost u prepuštanju servisa vrhunskim stručnjacima

Većina uređaja koje koristimo u domaćinstvu, kao što su primjerice plinski uređaji, zahtijevaju poseban način ugradnje i održavanja.

Zašto je to toliko važno saznajte na primjeru ugradnje upravo plinskih uređaja. Grijanje i topla voda koju nam pruža plin kroz plinski uređaj neke su od životnih pogodnosti i neizostavni dio života u modernom društvu. Kao i sve ostale stvari koje su nam od velike životne važnosti ne prepuštamo ih u ruke i na povjerenje bilo kome.

 

Ugradnja uređaja od strane servisera osigurava siguran rad uređaja i njegovo pokretanje u sustav. S obzirom na to da sve ima svoj rok trajanja i mogućnost oštećenja, sve popravke i radove na uređajima trebali bi obavljati iskusni serviseri. Između razloga za to, svakako su najvažniji njihova stručnost i educiranost u radu na strojevima i očuvanje garancije.

Naš rad kao iskusnih servisera, nudi sigurnost ugradnje i održavanja plinskih uređaja jer smo svjesni da svojim radom odgovaramo za pravilno funkcioniranje uređaja. Kako bi to mogli osigurati, puno vremena i truda ulažemo u edukaciju svog osoblja. Serviseri se školuju i obučavaju kako bi u skladu s razvojem tehnologije mogli odgovoriti na sve zahtjeve koji se pred njih postavljaju. Istima je svakodnevno dostupan izvrsno opskrbljen konsignacijski lager rezervnih dijelova, na kojem se nalaze dijelovi za uređaje stare i preko 15 godina.

Kako osigurati ispravan rad uređaja?

Tvrtka Veimar d.o.o. je osposobljena za poslove servisa i ugradnje te održavanja vaših Vaillant uređaja. Kako bi osigurali siguran rad svog uređaja, smanjili mogućnost oštećenja i izbjegli troškove, preporučujemo servis svake dvije godine. Ako imate bilo kakvih pitanja ili problema u vezi vaših uređaja slobodno nas kontaktirajte. Naši stručnjaci će vam vrlo rado odgovoriti na sva pitanja i potruditi se da vam pomognu u rješavanju problema.