Ne znate što se dogodilo s Vašim plinskim bojlerom?

Saznajte najčešće razloge kvara plinskog bojlera i kako ih riješiti

Za detaljnije informacije vezane uz Vaillant bojler nazovite tvrtku Veimar d.o.o. na mobitel +385 (0)99 556 6440 . Moderni Vaillant bojleri su općenito vrlo pouzdani uređaji, sposobni tiho, diskretno i učinkovito raditi svoj posao dugi niz godina. Ali oni su također složeni, projektirani proizvodi, skloni oštećenjima i zaslužuju redovito održavanje. S obzirom na to da imaju važnu ulogu u kućanstvu, važno je spriječiti njihova oštećenja.

Iako oštećenja i kvarovi mogu biti rezultat mnogo čimbenika, donosimo vam nekoliko najčešćih:

  •  Starost je čest razlog kvara plinskih bojlera. Vrlo jednostavno, sve ima svoj vijeka trajanja. Ako je vaš plinski Vaillant bojler star više od 10 godina, moglo bi biti vrijeme za nadogradnju na novi model. Kvalitetni Vaillant bojler prije svega ima visoku učinkovitost, pouzdan je u radu i štedi energiju.
  •  Mnogi kvarovi uzrokovani su često iz nekog razloga unutar samog sustava (tj. cijevima i radijatorima spojenim na plinski Vaillant bojler), obično zbog prljavštine ili zraka. Zrak može spriječiti ispravno kruženje vode u sustavu, a prljavština može zagaditi dijelove unutar samog plinskog bojlera. Iz tog razloga, proizvođači uvijek preporučuju da se središnji sustav grijanja temeljito ispere prije ugradnje novog bojlera, a filter se ugrađuju radi zaštite kotla od bilo kakve prljavštine koje bi se mogla nakupiti u sustavu tijekom vremena.
  •  Neispravna ugradnja također može često dovesti do nepravilnog funkcioniranja uređaja. Oštećenja takve vrste mogu imati velike posljedice i troškove popravka. Kako bi to spriječili, prepustite našim stručnim serviserima ugradnju i servis svojih uređaja.

Poput automobila, plinski Vaillant bojler treba se servisirati svake godine kako bi se osigurao besprijekoran rad. Ne samo da ćemo time spriječiti bilo kakve eventualne probleme i kvarove nego i spasiti se od mogućih opasnosti koje kvar može donijeti. Prije svega ispravan plinski Vaillant bojler je učinkovit, a također štedi i novac i električnu energiju.

Znamo da Vam sve to može zvučati složeno i komplicirano, stoga smo upravo zato veliki trud i vrijeme uložili u edukaciju naših zaposlenika u Veimaru. Naš stručni tim iskusnih servisera može Vam pomoći oko svih problema s kojima se možete susresti tijekom kvara plinskih bojlera, ugradnje novog plinskog bojlera ili zamijene starog sustava grijanja. Ako niste sigurni u kakvom je stanju Vaš plinski Vaillant bojler, obratite se našim stručnjacima i na vrijeme otklonite kvarove te izbjegnite troškove popravka.