eco TEC plus VUW: Kompaktna učinkovitost u grijanju

Ako tražite visoko učinkovit i praktičan način grijanja, eco TEC plus VUW je uređaj koji biste trebali razmotriti. Ovaj uređaj ima mnogo prednosti koje će vam olakšati život i učiniti vaše grijanje učinkovitijim.

Jedna od prvih stvari koja se primjećuje kod ovog uređaja je njegova kompaktna dimenzija. Bez obzira na ograničen prostor, eco TEC plus VUW može se lako smjestiti i integrirati u vaš sustav grijanja. To znači da nećete morati brinuti o velikim instalacijama i prostornim zahtjevima.

Jednostavno rukovanje ovim uređajem čini ga idealnim za svakodnevnu uporabu. Nema potrebe za kompliciranim postavkama ili teškim priručnicima. S eco TEC plus VUW, sve je jednostavno i intuitivno.

Jedna od značajki ovog uređaja je mogućnost kaskadnog povezivanja do 720 kW. To znači da možete povezati više uređaja kako biste postigli veću snagu grijanja prema potrebama vašeg prostora.

Osim toga, eco TEC plus VUW nudi novi koncept izmjenjivača topline od plemenitog čelika. Ova inovacija povećava učinkovitost grijanja i pomaže u očuvanju energije.

Modulacijsko područje ovog uređaja iznosi 1:5, što znači da se prilagođava različitim potrebama grijanja. Ova fleksibilnost čini ga savršenim za različite uvjete i situacije.

Osim toga, eco TEC plus VUW ima visoki razred učinkovitosti A, što znači da ne samo da će vas grijati učinkovito, već će također smanjiti vaše troškove grijanja.

Konceptualno, ovaj uređaj donosi revoluciju u grijanju. Plamenik je smješten na gornjoj strani izmjenjivača topline, a sam izmjenjivač topline od plemenitog čelika ima posebnu konstrukciju koja povećava količinu vode u sustavu grijanja. Ovo znači da ćete uštedjeti na prostoru za instalaciju, bilo da je riječ o pojedinačnom uređaju ili kaskadnom spoju od šest kondenzacijskih uređaja za grijanje velikog učinka od 120 kW.

Da biste iskoristili puni potencijal ovog uređaja, preporučuje se montaža visokoučinkovite crpke koja može uštedjeti i do 70% električne energije. Električna energija često čini velik dio troškova grijanja, pa će vam ova preporuka pomoći u smanjenju računa.

Uz eco TEC plus VUW, imate dodatnu prednost multifunkcionalnog nadzornog sustava koji kontrolira protok tople vode i učinkovitost izgaranja. Ovaj sustav automatski se prilagođava promjenama u kvaliteti plina, čime se održava optimalan rad vašeg grijanja. Osim toga, ovaj uređaj koristi manje energije tijekom izgaranja, što znači manje emisije štetnih plinova u atmosferu.

Povezivanje dijelova sustava postiže se korištenjem eBUS sučelja, koje olakšava integraciju s drugim uređajima i kontrolama.

Unutar ovog kondenzacijskog uređaja za grijanje velikog učinka implementiran je digitalni informacijsko-analitički (DIA) sustav i izmjenjivač topline od nehrđajućeg čelika s dugotrajnom zaštitom od korozije. Ovo osigurava dugotrajnu i visoko učinkovitu uslugu.

S eco TEC plus VUW, dobivate visoko učinkovit, kompaktan, i praktičan uređaj za grijanje koji će vas zadovoljiti svojim performansama i učinkovitošću. Uživajte u toplini i komforu bez brige o velikim instalacijama i visokim računima za energiju.