eco TEC plus VUW: Učinkovito grijanje i topla voda na vašem dlanu

Život činimo udobnijim i praktičnijim s eco TEC plus VUW – inovativnim kondenzacijskim uređajem koji pruža nevjerojatnu učinkovitost grijanja i pripremu tople vode. Ono što ovaj uređaj čini posebnim je mogućnost montiranja zidnog slojevitog spremnika s obje strane, omogućujući vam prilagodbu sustava prema svojim potrebama.

Ključne karakteristike eco TEC plus VUW uključuju:

  • Dvostrani zidni slojeviti spremnik: Ovaj uređaj dolazi s izuzetno praktičnim slojevitim spremnikom koji se može montirati s obje strane – lijevo ili desno – kondezacijskog uređaja. To vam omogućuje fleksibilno postavljanje, bez obzira na raspored vašeg prostora.
  • Prostran spremnik: Spremnik ima impresivnu zapreminu od 72 litre, što znači da ćete uvijek imati dovoljno tople vode na raspolaganju za sve svoje potrebe.
  • Izdržljiva izrada: Spremnik je napravljen od kvalitetnog čelika i emajliran s unutarnje strane koja je izložena vodi. Ova izdržljiva izrada osigurava dugotrajnost i pouzdanost.
  • Originalni hidraulički pribor: Dio slojevitog spremnika uključuje originalni hidraulički pribor za punjenje, što dodatno olakšava upotrebu i održavanje sustava.

Energetska učinkovitost zidnog slojevitog spremnika je u razredu B, što znači da će vam omogućiti učinkovitu pripremu tople vode uz minimalne gubitke energije.

Za sve dodatne informacije o eco TEC plus VUW zidnom slojevitom spremniku, slobodno se obratite stručnom timu Veimar. Naši stručnjaci stoje vam na raspolaganju kako bi vam pružili sve potrebne informacije i pomoć u odabiru rješenja koje će najbolje odgovarati vašim potrebama. Uživajte u učinkovitom grijanju i obilju tople vode s eco TEC plus VUW.