EcoPOWER: Vlastita proizvodnja električne energije i topline

Svi želimo učinkovitije koristiti energiju i smanjiti ovisnost o tradicionalnim izvorima. EcoPOWER, inovativno rješenje koje uključuje plinski motor s varijabilnim brojem okretaja, donosi vam priliku za proizvodnju vlastite električne energije i topline.

Ključne karakteristike ecoPOWER uključuju:

  • Varijabilni plinski motor: Plinski motor s varijabilnim brojem okretaja prilagođava se potrebama i uvjetima, što omogućava optimalnu učinkovitost i proizvodnju električne energije.
  • Vlastita proizvodnja struje i topline: EcoPOWER ne samo da proizvodi električnu energiju, već i koristi toplinu koja se oslobađa kao potporu za grijanje. To znači da možete koristiti vlastitu proizvedenu energiju za napajanje svojeg doma.
  • Varijabilna snaga: EcoPOWER nudi električnu snagu od 1,3 kW do 4,7 kW i snagu grijanja od 4,0 do 12,5 kW. To znači da možete prilagoditi svoj sustav prema potrebama svog doma.
  • Priključenje na javnu električnu mrežu: Da bi sustav funkcionirao, potrebno je priključenje na javnu električnu mrežu, što omogućava razmjenu energije između vašeg sustava i javne mreže.

Za one koji žele imati potpunu neovisnost i koristiti vlastito proizvedenu energiju, atmosferski jednostupanjski kotao je idealno rješenje. Ovaj sustav koristi plinski motor s unutarnjim izgaranjem koji pokreće generator za proizvodnju trofazne izmjenične struje. Energija koja se proizvodi ne samo da podržava grijanje vašeg doma, već može i napajati kućanstvo električnom energijom.

Važno svojstvo atmosferskog jednostupanjskog kotla je njegova varijabilna snaga, što omogućava veću proizvodnju električne energije. To znači da može raditi pri različitim brzinama, prilagođavajući se potrebama i uvjetima.

S ecoPOWER i atmosferskim jednostupanjskim kotlom, imate priliku iskoristiti energiju iz vlastite proizvodnje na najučinkovitiji način, pridonoseći očuvanju resursa i smanjenju troškova.