Nova generacija kondenzacijskih uređaja: Upoznajte ecoTEC plus VU INT I 116/5-5   356/5-5

U potrazi za učinkovitim i praktičnim rješenjem za grijanje i pripremu tople vode? Upoznajte ecoTEC pro VUW INT I 116/5-3 246/5-3, novu generaciju kondenzacijskih kombiniranih uređaja od renomiranog proizvođača Vaillant. Ovi uređaji spajaju visoku učinkovitost pri grijanju i pripremi tople vode s nizom naprednih značajki koje će vas oduševiti.

Ključne Značajke ecoTEC pro VUW INT I 116/5-3 246/5-3:

Izmjenjivač topline od plemenitog čelika: Ovi uređaji dolaze s izmjenjivačem topline od plemenitog čelika koji pruža visoku učinkovitost i dugotrajnost. To osigurava da će vaš sustav grijanja i pripreme tople vode raditi optimalno.

Visokoučinkovita cirkulacijska crpka: Ugrađena visokoučinkovita cirkulacijska crpka smanjuje potrošnju energije i pridonosi učinkovitosti sustava.

Modulacijsko područje: Ovi uređaji imaju impresivno modulacijsko područje od dvadeset do sto posto. To znači da će se uređaj automatski prilagoditi trenutnim potrebama grijanja i tople vode, čime se postiže maksimalna učinkovitost i smanjuju nepotrebni gubici energije.

Energetski razred učinkovitosti A: ecoTEC pro VUW INT I 116/5-3 246/5-3 spadaju u energetski razred učinkovitosti A, što znači da će vam pružiti visoku učinkovitost uz smanjene troškove grijanja i pripreme tople vode.

Jednostavno Rukovanje i Napredna Tehnologija:

Vaillant uređaj serije PRO je zidni uređaj koji kombinira kondenzacijsku tehnologiju s jednostavnim načinom upotrebe. Nudi:

Primarni izotermički izmjenjivač topline: Ovaj izmjenjivač topline osigurava brzo i učinkovito grijanje tople vode.

Funkcionalno korištenje sučelje: Sučelje je oblikovano za jednostavno rukovanje i kontrolu postavki.

LC zaslon: Ugrađeni LC zaslon omogućuje vam da pratite i prilagodite rad uređaja prema potrebama.

DIA (digitalno-informacijsko-analitički) sustav: Ovaj sustav pruža detaljne informacije o radu uređaja i omogućuje brze intervencije u slučaju potrebe za održavanjem.

Četiri funkcionalne tipke: Opremljen je sa četiri funkcionalne tipke za brz pristup glavnim postavkama i funkcijama uređaja.

Mikroprocesorsku tehnologiju s eBUS komunikacijom: Ova napredna tehnologija osigurava pouzdanost i preciznost u radu.

Raspon Snage Prilagođen Vašim Potrebama:

Ovi kondenzacijski uređaji dostupni su u izvedbama snage od 11 kW do 24 kW. To znači da možete odabrati odgovarajuću snagu prema potrebama vašeg doma ili poslovnog prostora.

Aqua Power Plus Za Dodatnu Snagu:

Aqua Power Plus funkcija osigurava dodatnih 21% snage za pripremu tople vode. To znači veći komfor i pouzdanu opskrbu toplom vodom za sve vaše potrebe.

Uz ecoTEC pro VUW INT I 116/5-3 246/5-3, dobivate izuzetno učinkovit i praktičan sustav za grijanje i pripremu tople vode, s nizom naprednih značajki koje čine vaš život lakšim i ekonomski isplativijim. Bez obzira na veličinu vašeg prostora, ovi uređaji će se prilagoditi vašim potrebama i pružiti visok stupanj učinkovitosti.