Kvalitetno ugradite i servisirajte Vaillant plinski uređaj

Znate li zašto je važno ugradnju i servis uređaja prepustiti iskusnom stručnjaku?

Kako ne biste doveli u opasnost vlastitu sigurnost i imovinu
prepustite puštanje u pogon, servis uređaja i održavanje iskusnim serviserima.

Vaillant servis tvrtke Veimar d.o.o.

Osnovan je u cilju postizanja većeg zadovoljstva krajnjih korisnika, a tim čine serviseri tvrtke Veimar d.o.o. koji su se specijalizirali u pružanju usluga ugradnje, servisa i održavanja Vaillant uređaja.

Edukacijski centar

Naši serviseri su školovani, obučeni i sposobni odgovoriti na sve zahtjeve struke. Na raspolaganju su im originalni rezervni dijelovi Vaillant uređaja do starosti 15 godina.

ŠTO UKLJUČUJE SERVIS UREĐAJA?

Vaillant serviser dolaskom kod Vas na uređaju obavlja kemijsko čišćenje primarnog i sekundarnog izmjenjivača, dubinsko unutarnje čišćenje uređaja od prašine, čišćenje plamenika i elektroda, pranje primarnog izmjenjivača i čišćenje komore za izgaranje.

Osim toga, po potrebi provjerava se punjenje ili pražnjenje ekspanzijske posude, kontroliraju se i namještaju parametri uređaja, kontrolira se odvod dimnih plinova i nepropusnost uređaja na hidrauličkom i plinskom dijelu te se provjerava funkcionalnost uređaja.

REDOVNO GODIŠNJE ODRŽAVANJE UREĐAJA

Godišnje održavanje plinskog, konvencionalnog, kombiniranog Vaillant uređaja uključuje unutarnje čišćenje uređaja od prašine, čišćenje plamenika i elektroda i pranje primarnog izmjenjivača koje je obavezno kod uređaja na dimnjak. Osim toga serviser provjerava i puni ili prazni ekspanzijsku posudu.

Redovno održavanje uređaja uključuje i kontrolu i namještanje parametara uređaja, kontrolu odvoda dimnih plinova i nepropusnosti uređaja na hidrauličkom i plinskom dijelu te provjeru funkcionalnosti uređaja. Ovo je najbolji način da svom uređaju produžite vijek trajanja i izbjegnete troškove kupnje novog uređaja.

Niste sigurni koliko često Vaš uređaj treba servis?

Ispunite naš upitnik i na vrijeme izbjegnite oštećenja Vaillant uređaja, zadržite pravo na garanciju i uštedite novac.

ISPUNITE UPITNIK

Tvrtka Veimar d.o.o. registrirana je za poslove servisa i ugradnje te održavanja Vaših uređaja. Osigurajte si kvalitetan i siguran rad uređaja.

Imate dodatnih pitanja u vezi naše usluge? Obratite se našim stručnjacima.