Viessman

Tvrtka Veimar d.o.o. obavlja jednogodišnje preglede i dvogodišnje servise plinskih bojlera Viessmann te pruža hitne intervencije u slučaju kvara uređaja.Kontaktirajte nas na telefon 01 611 19 09 ili mobitel 099 55 66 440.


Svoje dugogodišnje iskustvo servisa bojlera nadopunili smo uslugama servisa bojlera Viessmann za koji su zaduženi naši educirani serviseri. Ulaganjem u izobrazbu naših djelatnika osigurali smo kvalitetnu uslugu servisa Viessmann bojlera, stoga kvar na vašem bojleru možemo otkloniti u što kraćem roku, te će servis biti napravljen prema svim pravilima o sigurnosti i standardima za taj uređaj koji propisuje proizvođač.

Servis bojlera Viessmann sastoji se od:

• ispuštanja vode iz bojlera
• kompletno rastavljanje uređaja
• kemijskog čišćenja primarnog i sekundarnog grijača
• čišćenje čađe s elektroda i plamenika
• provjere ekspanzione posude
• provjere dimnjaka
• zamijene svih brtvenih spojeva

Mi brinemo umjesto vas

Nakon ovih radnji, bojler se ponovno sastavlja i vraća u prvobitno stanje te podešava i na kraju pušta u rad. Duljina trajanja servisa ovisi o uređaju, ali u pravilu traje 1 sat i 30 minuta. Nama, kao stručnjacima u ovoj djelatnosti, najbitnija je sigurnost naših klijenata, tako da naše usluge odrađujemo temeljito i profesionalno.

Naši djelatnici upućeni su u rad svakog plinskog bojlera, odnosno u povijest svakog servisa koji je napravila tvrtka Veimar d.o.o.. Svaku novu uslugu servisa Viessmann bojlera, profesionalno i temeljito ćemo odraditi, kao što smo do sad radili, a to pokazuje zadovoljstvo i vjernost naših starih klijenata. Kao tvrtka, orijentirani smo na inovativna rješenja u održavanju plinskih bojlera te se naši djelatnici redovito usavršavaju na razini europskih standarda.

Stručno educirani djelatnici tvrtke su na raspolaganju za vaše upite o proizvodima koje servisiramo te vam mogu ponuditi konkretna i kvalitetna rješenja vezana uz servis uređaja Viessmann . Pravi smo izbor za one koji cijene garanciju na uslugu, a sve to činimo kako bismo opravdali vaše povjerenje u nas.

Tradicija, ljubaznost, dugogodišnje iskustvo, garancija su zadovoljnog klijenta.

Dolazimo na područje Grada Zagreba i okolice po dogovoru i potrebi klijenta.

Niste sigurni koliko često Vaš uređaj treba servis?

Ispunite naš upitnik i na vrijeme izbjegnite oštećenja Viessmann uređaja, zadržite pravo na garanciju i uštedite novac.

ISPUNITE UPITNIK

Tvrtka Veimar d.o.o. registrirana je za poslove servisa i ugradnje te održavanja Vaših uređaja. Osigurajte si kvalitetan i siguran rad uređaja.

Imate dodatnih pitanja u vezi naše usluge? Obratite se našim stručnjacima.