Viessmann

veimar_viessmann
Sustavi grijanja

Proizvodi za stambene zgrade

veimar_viessmann
Sustavi grijanja

Proizvodi za sve vrste objekta

veimar_viessmann
Sustavi grijanja

Ovlašteni serviser i partner

veimar_viessmann
Dizalice topline

Učinkovito grijanje i hlađenje

veimar_viessmann

Mi brinemo umjesto vas

Svoje dugogodišnje iskustvo servisa bojlera nadopunili smo uslugama servisa bojlera Viessmann za koji su zaduženi naši educirani serviseri. Ulaganjem u izobrazbu naših djelatnika osigurali smo kvalitetnu uslugu servisa Viessmann bojlera, stoga kvar na vašem bojleru možemo otkloniti u što kraćem roku, te će servis biti napravljen prema svim pravilima o sigurnosti i standardima za taj uređaj koji propisuje proizvođač.
Partnerstvo s proizvođačem Vissman dogovorili smo 2022. godine, te sad smo ovlašteni serviser Viessmann bojlera.

Servis bojlera Viessmann sastoji se od:

• ispuštanja vode iz bojlera
• kompletno rastavljanje uređaja
• kemijskog čišćenja primarnog i sekundarnog grijača
• čišćenje čađe s elektroda i plamenika
• provjere ekspanzione posude
• provjere dimnjaka
• zamijene svih brtvenih spojeva

Nakon ovih radnji, bojler se ponovno sastavlja i vraća u prvobitno stanje te podešava i na kraju pušta u rad. Duljina trajanja servisa ovisi o uređaju, ali u pravilu traje 1 sat i 30 minuta. Nama, kao stručnjacima u ovoj djelatnosti, najbitnija je sigurnost naših klijenata, tako da naše usluge odrađujemo temeljito i profesionalno.

Naši djelatnici upućeni su u rad svakog plinskog bojlera, odnosno u povijest svakog servisa koji je napravila tvrtka Veimar d.o.o.. Svaku novu uslugu servisa Viessmann bojlera, profesionalno i temeljito ćemo odraditi, kao što smo do sad radili, a to pokazuje zadovoljstvo i vjernost naših starih klijenata. Kao tvrtka, orijentirani smo na inovativna rješenja u održavanju plinskih bojlera te se naši djelatnici redovito usavršavaju na razini europskih standarda.

Stručno educirani djelatnici tvrtke su na raspolaganju za vaše upite o proizvodima koje servisiramo te vam mogu ponuditi konkretna i kvalitetna rješenja vezana uz servis uređaja Viessmann . Pravi smo izbor za one koji cijene garanciju na uslugu, a sve to činimo kako bismo opravdali vaše povjerenje u nas.

Tradicija, ljubaznost, dugogodišnje iskustvo, garancija su zadovoljnog klijenta.

Zatražite savjetovanje i ponudu, odgovaramo u što kraćem roku!

Tvrtka Veimar d.o.o. je ovlašteni servis Veissmann bojlera.