Kao ovlašteni instalateri Vaillant bojlera, pružamo stručnu i pouzdanu uslugu instalacije Vaillant bojlera.

veimar
Kupnja novog

Pronađite u našoj ponudi bojler koji odgovara vašim potrebama.

veimar
Zamjena starog

Stari bojler zamijenite novim, modernijim i prije svega sigurnijim bojlerom.

Montaža i servis

Imamo iskustvo preko 30 godina u servisu i montaži Vaillant bojlera.

Upute i jamstva

Obratite nam se za upute o rukovanju s uređajima i informacije o jamstvima.

Odabir nas za instalaciju Vaillant bojlera znači izbor iskusnog tima stručnjaka koji će vam osigurati sigurnu i besprijekornu instalaciju.
U našoj ponudi proizvoda pronađite Vaillant uređaj, koji odgovaraju
vašim potrebama.

Vaillant bojleri

Zamijenite svoj stari plinski bojler najprodavanijim brandom na tržištu, uređajima proizvođača Vaillant, te ostvarite Program produljenog jamstva. U tvrtki Veimar d.o.o. zatražite uslugu ugradnje plinskog bojlera Vaillant, kupljenog kod nas, te dogovoriti daljnje održavanje i servis vašeg uređaja.

eco TEC plus VUW

Ovaj uređaj odlikuje kompaktna dimenzija, jednostavno rukovanje, mogućnost kaskadnog povezivanja do 720 kW, novi koncept izmjenjivača topline od plemenitog čelika, modulacijsko područje 1:5, a razred učinkovitosti je A.

ecoTEC plus VU INT 466/4-5 i 656/4-5 A

Trebate kondenzacijski uređaj za grijanje većeg učinka? Poduzeće Veimar d.o.o. nabavlja, ugrađuje i održava kondenzacijske uređaje za grijanje većeg učinka ecoTEC plus VU INT 466/4-5 i 656/4-5 A proizvođača Vaillant.

ecoTEC plus VU INT I 116/5-5 356/5-5

Ovaj model kondenzacijskog uređaja je predstavnik nove generacije, a nadogradnja uređaja serije PRO, namijenjena za zahtjevnije montaže sa širokim rasponom učinka.

ecoTEC pro VUW INT I 116/5-3 246/5-3

Ova nova generacija kondenzacijskih kombiniranih uređaja za grijanje i pripremu tople vode ima visoki stupanj iskoristivosti pri grijanju i pripremi tople vode ugrađen izmjenjivač topline od plemenitog čelika.

ecoTEC plus VU INT 806/5-5 1206/5-5

Predstavljaju novu generaciju kondenzacijskih uređaja, no koncepcijski se radi o potpuno različitim uređajima. Izmjenjivač topline od plemenitog čelika ima drugačiju konstrukciju, a plamenik je smješten s gornje strane izmjenjivača.

ecoCRAFT exclusive VKK 806/3-E HL INT 2806/3-E HL INT

Uređaj je sastavljen od viskoučinkovitog kondenzacijskog kotla koji je moguće kaskadno povezati. Ima modulirajući plamenik sa širokim modulacijskim područjem te s obzirom na učinak, jako je malih dimenzija.

eco power
ecoPOWER

Sadrži plinski motor s varijabilnim brojem okretaja te struja i toplina su iz vlastite proizvodnje. Služi kao podrška sustavu grijanja i za proizvodnju električne energije. Električne snage je od 1,3 kW do 4,7 kW, a snaga grijanja je 4,0 do 12,5 kW. Neophodno je priključenje na javnu električnu mrežu.

eco TEC plus VUW

Zidni slojeviti spremnik može se montirati s obje strane (lijevo ili desno) kondenzacijskog uređaja eco TEC plus VUW. Spremnik ima zapreminu od 72 litre, napravljen je od čelika te emajliran s unutarnje strane koja je izložena vodi. Dio slojevitog spremnika čini originalni hidraulički pribor za punjenje.

Želite zamijeniti stari ili kupiti novi Vaillant uređaj? Naš stručni tim rado će vam pomoći pri odabiru najoptimalnijeg bojlera.

Vaillant plinski bojleri

Zidni slojeviti spremnik može se montirati s obje strane (lijevo ili desno) kondenzacijskog uređaja eco TEC plus VUW. Spremnik ima zapreminu od 72 litre, napravljen je od čelika te emajliran s unutarnje strane koja je izložena vodi. Dio slojevitog spremnika čini originalni hidraulički pribor za punjenje. Energetska učinkovitost zidnog slojevitog spremnika je razreda B Za daljnje informacije o eco TEC plus VUW spremniku obratite se stručnom timu Veimar.

Trebate atmosferski jednostupanjski kotao?
Tvrtka Veimar d.o.o. ima sve što vam je potrebno, prodaju, montažu i servis. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja u što kraćem roku.
Atmosferski jednostupanjski kotao – karakteristike:
-osigurava toplinu i struju iz vlastite proizvodnje
-plinski motor je s varijabilnim brojem okretaja
-potpora sustavu grijanja
-proizvodnja električne energije
-električna snaga 1,3 do 4,7 kW
-snaga grijanja 4,0 do 12,5 kW
</br>Napomena: Neophodno je spojiti se na javnu električnu distributivnu mrežu.

Karakteristike ovog spremnika su, kao što sam naziv govori, slojevitost, ali je ovo i četvrtasti spremnik izrađen od čelika. Nadograđuje se na kotao ecoVIT exclusiv. Sadrži vlastiti izmjenjivač topline, preko kojega se puni toplom vodom. Učinak spremnika ovisi o snazi kondenzacijskog kotla s kojim se nadograđuje. Razred energetske učinkovitosti je B. Preporuka je kombinirati ga s actoSTOR VIH K 300. Izolacija je od pjene te ima EPS termoizolaciju.

Osigurali smo vam sve potrebne informacije o slojevitom spremniku tople vode actoH CL 20 S. Ovaj spremnik tople vode zapremine je 20 litara te se može naknadno postaviti iza kondenzacijskog kombiniranog uređaja ecoTEC plus VUW/5-5.
Uređaj ima veći komfor pripreme tople vode, jednostavan koncept hidrauličkog spajanja. Kompaktnih je dimenzija, svega 198 mm. Opremljen je sa svim radnim i hidrauličkim komponentama.

Karakteristike akumulacijskog spremnika s vlastitim plamenikom: -spremnik vode od 130 do 220 litara vode-plamenik od plemenitog čelika-integrirani regulator temperature-emajlirani spremnik, magnezijska anodaB razred energetske učinkovitosti
Pogodan je za pripremu potrošne tople vode u etažnim stanovima, poslovnim prostorima te u obiteljskim kućama. Kako ima dobru toplinsku izolaciju, gubitak topline je minimal, odnosno skoro da ga ni nema. Velike količine vode od 130 do 220 litara omogućavaju velike izljevne količine vode te se mogu koristiti na više izljevnih mjesta. Još jedna prednost ovog spremnika je što radi neovisno o grijanju.

Plinski zidni konvencionalni uređaj za grijanje i pripremu tople vode idealan je ako potrebno modernizirati postojeće objekte koji se sastoje od više stambenih jedinica sa zajedničkim dimovodnim sustavom za sve etaže. Radi se o atmosferskom uređaju koji ima priključak na običan dimnjak te koji koristi zrak iz prostorije gdje je montiran. Prema odrednicama EU ugradnja atmosferskih uređaja moguća je samo u zgradama sa zajedničkim dimovodnim sustavom te kod modernizacije istih. AtmoTEC pro VUW uređaji imaju karakteristike koje zadovoljavaju regulative EU: -zadovoljavajući razred energetske učinkovitosti -potrošnju -emisiju ugljičnog monoksida -razinu buke Kod atmoTEC pro VUW uređaja cirkulacijska crpka štedi električnu energiju zahvaljujući elektronici uređaja koja se koristi impulsnim signalima kako bi upravljala s brojem okretaja. Na ovaj način štedi se električna energija te se osigurava brzina strujanja medija za što efikasniji prijenos topline. eBUS tehnologija osigurava rad prema zadanim parametrima koja je u potpunosti automatizirana te omogućava optimalan učinak uređaja koji se mogu uskladiti s potrebama za toplinom.

Zapremina spremnika tople vode je od 130 do 220 litara i može se koristit na više izljevnih mjesta. Plamenik je napravljen od plemenitog čelika te ima integrirani regulator temperature. Sadrži još magnezijsku anodu te spremnik mu je emajliran s unutarnje strane. Razred učinkovitosti je B.
Namijenjen je za grijanje i opskrbu toplom vodom kuća, stanova i poslovnih prostora. Gotovo da nema gubitaka topline, a razlog je dobra toplinska izolacija.

Postoji automatska kontrola procesa izgaranja te sve hidrauličke komponente integrirane su unutar plašta uređaja.Razred učinkovitosti je A. Ovaj Vaillantov plinski kombinirani zidni uređaj za grijanje i pripremu tople vode moguće je montirati na jako malom prostoru. Uređaj objedinjuje prednosti plinskog uređaja za grijanje s kondenzacijskom tehnologijom i solarno zagrijavanje potrošne tople vode s tehnologijom laminarnog spremnika. Kotao se može kombinirati sa solarnim kolektorima za zagrijavanje potrošne tople vode.
U kombinaciji s plinskim kombiniranim zidnim uređajem za grijanje i pripremu tople vode preporučuje se visokoučinkovita crpka, eBUS sučelje te digitalni informacijsko-analitički (DIA) sustav.

Posebna ponuda

Akcija!

Posebno iz naše ponude 10% popusta za naše vjerne klijente, bez obzira na način plaćanja.
Ako se odlučite za gotovinsko plaćanje, dodatno ćemo vam odobriti rabat od 5 %!

Stalni klijenti

-10 %

Gotovinsko plaćanje

-5 %

Vaillant bojler

Jedan od najpouzdanijih i najprestižnijih pružatelja rješenja za vaše grijanje